Ελλάδα

Φωτιά στον Υμηττό: Τα τελευταία λόγια του άτυχου αστυνομικού

«Έχει μια φωτιά στο βουνό αλλά μην ανησυχείς. Είμαι καλά και έρχομαι». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 47χρονου αρχιφύλακα Γιάννη Καλλιντεράκη ο οποίος χάθηκε στην μεγάλη φωτιά του Υμηττού την Παρασκευή.

Τα τελευταία αυτά λόγια, συμφωνα με το ΕΘΝΟΣ τα είπε στην σύζυγό του λίγο πριν τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής. Όμως, οι ώρες περνούσαν και ο 47χρονος αρχιφύλακας που τόσο αγαπούσε το βουνό δεν εμφανιζόταν στο σπίτι.
Λίγο μετά τις 19.00 η σύζυγός του πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή του. Το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο και το τελευταίο σήμα ήταν στις 13.22 από την κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός από έναν ορειβάτη ο οποίος συγκλονισμένος περιέγραφε την στιγμή που τον βρήκε. Η αδερφή του τον αναγνώρισε από το ρολόι του και η ταυτοποίηση έγινε με την μέθοδο DNA.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς τις επόμενες ημέρες - Τα τελευταία δρομολόγια το Μεγάλο Σάββατο
Ανάλογα με την επιβατική κίνηση υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων καθώς και το Λιμάνι του Πειραιά
Το μετρό της Αθήνας