Τρίτη, 9 Ιουλ.
31oC Αθήνα

«Είμαι εδώ όρθιος γιατί με αγαπάτε»: Τα λόγια του Αντώνη Ρέμου στην πρώτη sold out συναυλία του μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής

«Είμαι εδώ όρθιος γιατί με αγαπάτε»: Τα λόγια του Αντώνη Ρέμου στην πρώτη sold out συναυλία του μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NDP

«Καλωσήρθατε! Καλησπέρα! Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω, θα το πω εκεί που πρέπει» είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Κατράκειο για να τον απολαύσει, στην πρώτη συναυλία του μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής, για την οποία ερευνάται.

«Σε εσάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Απλά να σας πω μόνο μια κουβέντα: Να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη. Απλά να αντέξετε» είπε ο Αντώνης Ρέμος απευθυνόμενος στον κόσμο, που έσπευσε από νωρίς στο Κατράκειο για να τον απολαύσει στη συναυλία του.

«Σας λέω μόνο ότι πρόβλημα κι αν έχετε, το χειρότερο είναι τα προβλήματα υγείας. Όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αρκεί να είμαστε όρθιοι. Είμαι εδώ όρθιος γιατί με αγαπάτε. Εσείς με στηρίζετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο Αντώνης Ρέμος, λίγο πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει τις γνωστές επιτυχίες του. 

Τα έξι εμβάσματα ύψους 1,8 εκατομμυρίου ευρώ που έλαβε σε προσωπικό του λογαριασμό

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής ερευνάται για φοροδιαφυγή και εικονικές συναλλαγές ύψους 1,8 εκατομμυρίου ευρώ, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος που βγήκε στη δημοσιότητα.

Στο πόρισμα των 20 περίπου σελίδων αναφέρονται 6 εμβάσματα, τα οποία έχουν μπει στο στόχαστρο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος και τα οποία έχουν μπει στον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή.

Το ποσό φτάνει συνολικά στο 1,8 εκατομμύριο ευρώ και ελέγχεται το για ποιον λόγο μπήκαν αυτά τα χρήματα στον λογαριασμό και αφορά στην περίοδο από 19/4/22-22/6/2022.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, ο τραγουδιστής φέρεται να έχει εισπράξει χρήματα από επιχειρηματία που δραστηριοποιούταν στον τομέα της ενέργειας, για να αγοράσει εταιρεία αιολικών πάρκων…

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις