Ελλάδα

Ειρήνη Μουρτζούκου: Έπεσε θύμα κλοπής στο μετρό

Μεταξύ άλλων, της έκλεψαν έγγραφα για τα νεκρά παιδιά της, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε

Θύμα κλοπής υποστηρίζει ότι έπεσε η Ειρήνη Μουρτζούκου το βράδυ του Σαββάτου 26/4/25 ενώ βρισκόταν στο μετρό.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις Αρχές η Ειρήνη Μουρτζούκου, ενώ επέβαινε στο μετρό άγνωστος άρπαξε το τσαντάκι της, μέσα στο οποίο σύμφωνα με την ίδια είχε την αστυνομική της ταυτότητα, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ σε μετρητά, το κινητό της τηλέφωνο αλλά και διάφορα προσωπικά έγγραφα ανάμεσα στα οποία και κάποια που αφορούν τα παιδιά της που έχουν φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με την ίδια, εκείνη την στιγμή δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό ενώ διαπίστωσε την απουσία των πραγμάτων της κατά την έξοδο της από το βαγόνι, καταθέτοντας στις Αρχές το συμβάν την αμέσως επόμενη ημέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πιθανότατα η “ροζ” καταγγελία έγινε από πρώην της», λέει το περιβάλλον της 26χρονης αστυνομικού – «Έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»
Η αστυνομικός καταγγέλθηκε ότι πηγαίνει με άδεια σε ροζ ραντεβού στο Ντουμπάι - «Συκοφαντικές και ψευδείς καταγγελίες», δηλώνει η δικηγόρος της
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Κολυδάς για το μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία: Είναι η επαγόμενη ατμοσφαιρική δόνηση η αιτία;
Όταν υπάρχει απότομη και ακραία αλλαγή της θερμοκρασίας — για παράδειγμα, απότομα κύματα ψύχους ή καύσωνα — τότε δημιουργούνται ισχυρά ανοδικά ή καθοδικά ρεύματα αέρα
Βαλένθια
Ένας 30χρονος αναζητείται ως ύποπτος για τον θάνατο του λιμενικού στη Λέσβο - «Κανένα στοιχείο δεν επιβεβαιώνει την αυτοκτονία»
Η οικογένεια του λιμενικού που βρέθηκε κρεμασμένος, κατέθεσε επίσημη δήλωση με την οποία τίθενται δημόσια σειρά ερωτημάτων αναφορικά με τα στοιχεία που εξετάζονται γύρω από τον θάνατό του 29χρονου
Ο άτυχος 29χρονος λιμενικός που βρέθηκε απαγχονισμένος στη Λέσβο