Site icon NewsIT

Εκκαθαρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. για την Χρυσή Αυγή! – Η ΕΥΠ αναλαβάνει τις έρευνες στον στρατό! – Αναβρασμός στους κόλπους της αστυνομίας

23.09.2013 | 19:00
Εκκαθαρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. για την Χρυσή Αυγή! – Η ΕΥΠ αναλαβάνει τις έρευνες στον στρατό! – Αναβρασμός στους κόλπους της αστυνομίας

- Δυσαρέσκεια στους κόλπους της αστυνομίας για το ξήλωμα ανώτατων αξιωματικών - Η ΕΥΠ στις έρευνες για την πιθανή εμπλοκή στρατιωτικών στην Χρυσή Αυγή! - Στοχοποιούνται όλοι σα να είναι όλη η αστυνομία Χρυσή Αυγή, λένε πηγές της αστυνομίας - Δεν μένει διοικητής που να μην αντικαθίσταται μετά τις έρευνες για θύλακες της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία - ΕΚΑΜ, ΔΕΛΤΑ, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας, ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, Προϊστάμενος του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας - Επίσης αντικαθίσταται ο επικεφαλής της διμοιρίας της Υ.Α.Τ. στο Κερατσίνι και ο διοικητής του ΑΤ Νϊκαιας! - Παραιτήθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος και ο Γενικός Διευθυντής Περιφέρειας Στ. Ελλάδας ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και διαδέχονται η μια την άλλη! Τόσο στην ΕΛ.ΑΣ. όσο και στο στράτευμα αρχίζουν εκτεταμένες έρευνες για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν θύλακες της Χρυσής Αυγής στα σπλάχνα τους!

Από το πρωί, στην ΕΛ.ΑΣ οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Παραιτήσεις ανώτατων αξιωματικών αλλά και ξήλωμα όλων των επικεφαλής νευραλγικών διευθύνσεων και διαθεσιμότητες σε συγκεκριμένα αστυνομικά τμήματα όπου γίνονται ΕΔΕ για την Χρυσή Αυγή.

Η κατάσταση είναι τεταμένη καθώς κύκλοι της αστυνομίας εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Όπως τονίζουν η τακτικά που ακολουθείται είναι σα να χαρακτηρίζεται όλη η αστυνομία χρυσαυγίτικη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΥΠ στον στρατό

Ξεκινά αμέσως η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για τυχόν εμπλοκή εν ενεργεία στελεχών των Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων και των τριών Κλάδων σε στρατιωτική εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής, ωστόσο το νέο στοιχείο είναι ότι το ΓΕΕΘΑ ενεργοποιεί για παράλληλη έρευνα και άλλες υπηρεσίες του κράτους, όπως μας είπε αρμόδια πηγή – εννοώντας προφανώς την ΕΥΠ και την Κρατική Ασφάλεια.

Την εντολή να διεξαχθεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση έδωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος στους Αρχηγούς των τριών Γενικών Επιτελείων, μετά από διαταγή Υπουργόύ Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για τη διερεύνηση του θέματος και τον καταλογισμό σχετικών ευθυνών, αν υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξηλώνονται και μετακινούνται όλοι οι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ λόγω Χρυσής Αυγής! – Παραιτήθηκαν και δυο ανώτατοι αξιωματικοί!

Παραιτήσεις – βόμβα στην ΕΛ.ΑΣ – Παραιτήθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος και ο Γενικός Διευθυντής Περιφέρειας Στ. Ελλάδας

20 άτομα ερευνά η αστυνομία για τη δολοφονία του Π. Φύσσα – Οι αδιάφθοροι ψάχνουν για αστυνομικούς χρυσαυγίτες!

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Είσαι έτοιμος να πεθάνεις για την Αγία Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής;

Ντοκουμέντο: νυχτερινή άσκηση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής – Βίντεο

Δημοσκόπηση-φωτιά για τη Χρυσή Αυγή – Έχασε 2,5 μονάδες σε μια εβδομάδα

Μακρυά από μετανάστες το κελί του Γ. Ρουπακιά!

Ντυμένοι στα λευκά είπαν “όχι στη βία” – Και ο Καμίνης στη διαμαρτυρία
 
Χρυσαυγίτες σε αντιφασίστα μία ημέρα μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα: “Θα είσαι ο επόμενος”
 
Αγρίνιο: Η απάντηση Μπαρμπαρούση γι’ αυτη τη φωτογραφία – ”Είναι βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν εύκολα μαζί μας”!

Χρυσή Αυγή: φυλακή, δολοφονίες, μπραβιλίκια … έργα και ημέρες της ηγεσίας

Η Χρυσή Αυγή «άλλαξε» την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version