Ελλάδα

Έκρηξη στα Everest – ΣΥΡΙΖΑ: Να διερευνηθεί αν τηρούνταν τα μέτρα ασφάλειας

Άμεσα, απαντήσεις, για την έκρηξη στα everest στην πλατεία Βικτωρίας, που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου αρχικώς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εργαζόμενης που έχασε τη ζωή της, ενώ εύχεται ταχεία ανάρρωση στα άλλα θύματα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, από την έκρηξη σε κατάστημα εστίασης στην πλατεία Βικτωρίας.

«Θα πρέπει», ζητά παράλληλα όμως, «να δοθούν άμεσα απαντήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος και να διερευνηθεί το εάν και κατά πόσον τηρούνταν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Όλα τα αρμόδια όργανα, πρέπει να παρέμβουν άμεσα ώστε να αποδοθούν ευθύνες, όπου αναλογούν, όπως και να εντατικοποιηθούν οι τεχνικοί έλεγχοι για την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Άγιο Φως με πτήσεις από την Αθήνα στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας – Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου η άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Για ακόμη μία χρονιά το Άγιο Φως θα ταξιδέψει με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air σε όλες τις μεγάλες πόλεις
Το Άγιο Φως
Σοκαριστική εικόνα με την πραγματική ορατότητα τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία Οδό
Το φορτηγό συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα κάτω από αυτές τις εξαιρετικά επικίνδυνες καιρικές συνθήκες πολύ πυκνής ομίχλης και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο κουβούκλιο των διοδίων Πολυμύλου, διαλύοντάς το
Τροχαίο με 2 νεκρούς στα διόδια της Εγνατίας