Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Εξαφάνιση αθλητή Παναθηναϊκού: «Είχε στείλει και η μητέρα του χρήματα» – Τι λέει στο Newsit άνθρωπος που τον γνώριζε

Εξαφάνιση αθλητή Παναθηναϊκού: «Είχε στείλει και η μητέρα του χρήματα» – Τι λέει στο Newsit άνθρωπος που τον γνώριζε

Από την πρώτη στιγμή ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για τη διερεύνηση της υπόθεσης εξαφάνισης του αθλητή Ράνσελ Κρουζ, ο οποίος αγνοείται από τις 3 Μαΐου.

Ο 24χρονος αθλητής του μπέιζμπολ «ήταν ένα πολύ ήρεμο και καλό παιδί», σύμφωνα με τον Νίκο Δεπούντη.

Ο έφορος του «πράσινου τμήματος» μίλησε στο Newsit για τον αθλητή από τον Άγιο Δομίνικο, τονίζοντας ότι δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα και πως έμπλεξε από τη στιγμή που μπήκε στη διαδικασία να βγάλει την άδεια παραμονής του στη χώρα μας.

«Από ό,τι έχω πληροφορηθεί, πρόκειται για κάποιο χρέος που είχε ο ίδιος προς τους ανθρώπους που τον έφεραν στην Ελλάδα. Μάλιστα, έμαθα ότι είχε στείλει και η μητέρα του χρήματα», αποκάλυψε, αναφερόμενος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Κρουζ.

Όσο για τη γνωριμία τους, ο Νίκος Δεπούντης είχε από την πρώτη στιγμή τις καλύτερες εντυπώσεις, μιας και οι δυο τους γνωρίζονταν από την εποχή που ο 24χρονος αγωνιζόταν στο Μαρούσι. Στη συνέχεια, ο «πράσινος» έφορος τον πρότεινε για την ομάδα μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού.

«Εμείς είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια στην ομάδα. Όλοι μεταξύ μας είμαστε φιλοι από όλες τις ομάδες. Όταν ανέλαβα το τμήμα του Παναθηναϊκού, η φιλοσοφία μου για τους ξένους παίκτες ήταν ότι εκτός από τις αγωνιστικές τους ικανότητες, να είναι και καλά παιδιά. Με ενδιέφερε πολύ και το εξωαγωνιστικό κομμάτι – προφίλ της ομάδας, αυτός ήταν και ο λόγος που πρότεινα τον Κρουζ».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε