Ελλάδα

Εξαφανίστηκε 16χρονος στην Αθήνα

Στις 13 Αυγούστου, στις 20:00 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αθήνας, ο Amar Al Hallaq, 16 ετών, συριακής καταγωγής.

Για την εν λόγω εξαφάνιση, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 20 Αυγούστου και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του παιδιού.

Ο Amar Al Hallaq έχει ύψος 1.60 μ., βάρος κανονικό και έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.

Φορούσε κόκκινο παντελόνι φόρμας, λευκή μπλούζα και κόκκινα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Πηγή: Το Χαμόγελο του Παιδιού

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μετανιωμένος ο οδηγός που έτρεχε με 212 χλμ και είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα 2 ανήλικα παιδιά του - «Ήταν τραγικό λάθος μου»
«Είναι τραγικό λάθος μου για πέντε δευτερόλεπτα. Τόσα χρόνια δεν έχω καμία κλήση για τέτοια παράβαση. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου», λέει στο newsit.gr
Κοντέρ αυτοκινήτου «γράφει» 212 χιλιόμετρα 7
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Γιώργου Μοσχούρη μετά την στυγερή δολοφονία του - «Δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου»
«Ήσουν ο πιο "μάγκας και καλός πατέρας" που υπήρχε, για μένα ήσουν προστάτης μου, βοηθός μου, πατέρας μου "πάντα"» γράφει η πρώην σύζυγος του 55χρονου
Ο Γιώργος Μοσχούρης και η πρώην σύζυγός του