Τρίτη, 23 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Έξαλλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με υπουργούς για το αγροτικό – Ο Μιχελογιαννάκης δηλώνει πως θα καταψηφίσει

Έξαλλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με υπουργούς για το αγροτικό – Ο Μιχελογιαννάκης δηλώνει πως θα καταψηφίσει

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εξελίξεις που έρχονται και τις σφοδρές αντιδράσεις που έχει προκληθεί για τα μέτρα στους αγρότες, αλλά και για το ασφαλιστικό των ελεύθερων επαγγελματιών.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και κυρίως από τους βουλευτές που προέρχονται από τις αγροτικές περιφέρειες. Κοινώς, οι βουλευτές θεωρούν πως οι υπουργοί τα έχουν κάνει θάλασσα γιατί χειρίζονται τα ασφαλιστικά και τα φορολογικά των αγροτών χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο και χωρίς να έχουν καν ενημερωθεί οι ίδιοι.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μιχελογιαννάκη ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει τα συγκεκριμένα μέτρα στη Βουλή εάν δεν υπάρξουν δραματικές αλλαγές.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχελογιαννάκη ο Τσίπρας με 153 βουλευτές μπορεί να μείνει στην κυβέρνηση εάν ακούσει τους βουλευτές, αλλά διευκρίνισε πως εάν προχωρήσουν σε αυτά τα μέτρα, είναι λάθος και εγκλήματα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr o κ. Μιχελογιαννάκης γράφει: “τριπλασιασμό των εισφορών του ΟΓΑ κι αυτά τα αστεία με τις εισφορές των επαγγελματιών εγώ δεν ψηφίζω!”, ξεκαθάρισε ο Ηρακλειώτης βουλευτής που μίλησε απαξιωτικά για τα κυβερνητικά στελέχη «που φέρνουν τέτοια νομοσχέδια και υπολογίζουν με προχειρότητες και στοιχεία της πλάκας» αυτά τα πράγματα! Άφησε δε σοβαρές αιχμές για τους περίφημους διορισμούς που γίνονται από διάφορα στελέχη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε