Ελλάδα

Ελεύθεροι οι Έλληνες που συνέλαβαν οι Αλβανοί μετά την κηδεία Κατσίφα

Ξημερώματα αφέθηκαν ελεύθεροι οι Έλληνες που είχαν συλλάβει οι Αλβανοί αστυνομικοί μετά την Κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στη Βόρειο Ήπειρο.

Οι Αλβανοί, διόλου τυχαία, συνέλαβαν μετά τη κηδεία Κατσίφα Έλληνες – στελέχη της ομογένειας σε μια προσπάθεια, όπως λένε και οι ίδιοι, εκφοβισμού.
Όπως αναφέρουν έγινε “καταδρομική” επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψή τους και κρατήθηκαν για ώρες στο πλαίσιο ενός ψυχολογικού πολέμου μετά την κηδεία-διαδήλωση για τα δικαιώματα των ομογενών στη Βόρειο Ήπειρο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο καθένας φυλάσσονταν ξεχωριστά από άνδρες των ειδικών δυνάμεων χωρίς να έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας με κανέναν.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Δείτε επίσης
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα