Ελλάδα

Ελεύθερος ο 63χρονος που φέρεται να πλησίαζε ανήλικες στην Ομόνοια

Ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο 63χρονος ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Ομόνοια και κατηγορείται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Να σημειωθεί ότι ο 63χρονος, αφού συνελήφθη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Ο άνδρας υποστήριξε ότι ένιωσε κάποια αδιαθεσία. 

Ο 63χρονος θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Κατηγορείται ότι πλησίασε ανήλικες με σκοπό να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στα γραφεία της Hellenic Train στη λεωφόρο Συγγρού – Το σακίδιο με τη βόμβα
«Όλοι οι πεζοί πίσω, όχι πάνω στη Συγγρού» φώναζε η αστυνομικός στους πεζούς λίγο μετά την έκρηξη στα γραφεία της Hellenic Train - «Περιορισμένες υλικές ζημιές» λέει η εταιρεία
Βόμβα στη Hellenic Train