Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Εμπόριο βρεφών: Μετά το αιματοκύλισμα, εμπλέκουν Ελληνίδα δικηγόρο 

Εμπόριο βρεφών: Μετά το αιματοκύλισμα, εμπλέκουν Ελληνίδα δικηγόρο 
Ο δράστης και οι δυο αδελφές, θύματά του

Νέες αποκαλύψεις φωτιά έρχονται στο φως για την υπόθεσης της διπλής δολοφονίας στα Τίρανα με προεκτάσεις και στην Ελλάδα και σχετίζονται με εμπόριο βρεφών

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο αδελφός των δυο γυναικών που έπεσαν νεκρές από τον 59χρονο στα Τίρανα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κατέθεσε στην Αλβανική αστυνομία πως έχει το τηλέφωνο της Ελληνίδας δικηγόρου, η οποία και φέρεται να εμπλέκεται στην αγοραπωλησία βρεφών.

Τα παιδιά που γίνονταν αντικείμενο εμπορίου κυοφορούσαν οι δυο αδελφές με «πατέρα» τον 59χρονο δράστη της διπλής δολοφονίας.

Click4More Διπλή δολοφονία στα Τίρανα – Συγκλονιστική μαρτυρία: Ήξερα ότι πουλούσαν τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Ο αδελφός των θυμάτων Μπασκίμ Μετάνι, κατέθεσε πως έχει στη διάθεσή του το τηλέφωνο δικηγόρου που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον ίδιο, η δικηγόρος αναλάμβανε να «νομιμοποιεί» την διαδικασία και να βρίσκει χαρτιά για τις ανάδοχες οικογένειες, που εμφάνιζαν τα παιδιά ως «δικά» τους.

Ο Μπασκίμ Μετάνι, που έκανε τις αποκαλύψεις για συμμετοχή Ελληνίδας δικηγόρου στην αγοραπωλησία βρεφών αλλά και που τώρα απειλεί να πάρει εκδίκηση

Η περίοδος – εφιάλτης στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του newsit.gr, οι δυο αδελφές οδηγήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και εξωθήθηκαν στην πορνεία από τον 59χρονο Περπαρίμ Αντέμι, την περίοδο 1990-1997.

Αρχικά, κρατήθηκαν σε ένα φθηνό ξενοδοχείο όπου ο δράστης τις εξέδιδε με ξυλοδαρμούς και απειλές. Στη συνέχεια πάντως τα ίχνη αυτών των δυο αδελφών, χάθηκαν από την Θεσσαλονίκη. Βρέθηκαν να ζουν στην Καβάλα και με τον 59χρονο προαγωγό όμως να τις αναζητά και να ανιχνεύει το κάθε τους βήμα.

Της αφιέρωνε ελληνικά τραγούδια 

Το newsit.gr, έχει στη διάθεσή του sms που έστελνε ο 59χρονος στην Ζανέτα η οποία και του είχε διαμηνύσει πως θέλει να διακόψει κάθε είδους επικοινωνία μαζί του, όπως και η αδελφή της. Ο δράστης, πρώτα είχε συνάψει δεσμό με την άλλη αδελφή την Χριστίνα, αλλά στην πορεία και όσο περνούσαν τα χρόνια φαίνεται πως ερωτεύτηκε την Ζανέτα. Σ’ ένα μάλιστα απ’ αυτά τα μηνύματα της αφιερώνει και ένα Ελληνικό τραγούδι με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2020.

Στις 20.49’ ο Περπαρίμ Αντέμι, δηλώνει «ερωτοχτυπημένος» και  αφήνει να μιλήσουν οι στίχοι απ’ το τραγούδι ζωντανής ηχογράφησης που είναι ανεβασμένο στο YouTube. Εκεί απαθανατίζεται με εικόνα και ήχο γνωστή τραγουδίστρια της Θεσσαλονίκης να ερμηνεύει παρουσία «ζωντανής» ορχήστρας, τους γεμάτο πάθους στοίχους του τραγουδιού που έχει τα εξής λόγια: «Δηλητήριο πικρό μου έδωσες να πιώ, που ’χεις φύγει μακριά μου και σ’ αναζητώ. Που χωρίσαμε το ξέρω για όλα φταίω εγώ … Αν σε δω σ’ άλλα χέρια να με κόψουν τα μαχαίρια …».

Το μήνυμα με το  βίντεο στο YouTube, Θεσσαλονικιάς τραγουδίστριας που έστειλε ο 59χρονος σε μια από τις δυο αδελφές για να την κάνει και να τον δεχτεί πάλι πίσω

Προμελετημένο το 2ο έγκλημα με Καλάσνικοφ

Ο τελευταίος στίχος ωστόσο έκρυβε και όλη την αλήθεια που εξελίχθηκε σε δράμα, αφού ο 59χρονος, έχοντας την υποψία πως η Ζανέτα τον «έδιωξε» επειδή είχε σχέση με άλλον, εισέβαλε την 31η Δεκεμβρίου στο διαμέρισμα των δυο αδελφών και τις «θέρισε» με ριπές από Καλάσνικοφ.

Ο 59χρονος προαγωγός είχε ακριβά γούστα

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των δυο παιδιών της Ζανέτα, ενώ την πόρτα στο δολοφόνο άνοιξε άθελά του ο γιος στον οποίο η μητέρα του, είχε εκμυστηρευτεί σε ανύποπτο χρόνο πως πατέρας του είναι ο 59χρονος. Και αυτό την ώρα που ο δράστης είχε κάνει δική του οικογένεια με τρία παιδιά και με την νόμιμη σύζυγό του να γνωρίζει για το ερωτικό τρίγωνο αλλά να το αποδέχεται για να μη χαλάσει το δικό της σπίτι.

Απειλές για «βεντέτα»

Πάντως ο γιος της νόμιμης συζύγου του Περπαρίμ, κατήγγειλε στην Αλβανική αστυνομία πως ο αδελφός των δυο γυναικών Μπασκίμ Μετάνι, του στέλνει απειλητικά μηνύματα, γράφοντάς του ότι: «Μη νομίζεις πως εσύ θα τη γλυτώσεις. Ήσουν σε … συνωμοσία με τον πατέρα σου. Θα σας θάψουμε, τώρα θα φτύσετε το αίμα των αδελφών μας».

Επίσης σ’ ένα άλλο μήνυμα του γράφει: «Θα σε βρω όπου κι αν είσαι».

Ο δολοφόνος πάντως κατέθεσε στην αστυνομία πως μετά το διπλό φονικό αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Λόγια που για τους Αλβανούς αστυνομικούς, στάζουν ψέμα …

Βασίλης Χήτος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις