Παρασκευή, 19 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορoνοϊό

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορoνοϊό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορονοϊό και συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα απέναντι σε έναν “αόρατο” εχθρό.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα περιοριστικά μέτρα στις μετακινήσεις έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, και οι περισσότεροι από εμάς φαίνεται ότι τηρούν πιστά τις βασικές οδηγίες για περιορισμό του κορονοϊού.

Εμείς συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι, αλλά υπάρχουν και αυτοί που μένουν στο χώρο εργασίας τους, νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα και φαρμακεία, και συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για να περιοριστεί η πανδημία στη χώρα μας.

Γιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί και όλη η επιστημονική κοινότητα, ο καθένας από την πλευρά του, στον κοινό αγώνα απέναντι στον κορονοϊό. Το μήνυμά τους, “Όλα θα πάνε καλά…”

Οι φαρμακοποιοί στην πρώτη γραμμή

Οι φαρμακοποιοί βρίσκονται και αυτοί στην πρώτη γραμμή, στο πλευρό των πολιτών στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα και καλύπτουν τις ανάγκες τους σε φάρμακα. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη προσφέρουν βοήθεια σε όποιον έχει ανάγκη. Δημιουργήθηκε μάλιστα συγκινητικό βίντεο μέσα από το οποίο πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι φαρμακοποιοί και φέρει τον τίτλο: «11.000 φαρμακοποιοί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας – Ένας πάντα δίπλα σου».

Σε αυτό φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα βγάζουν την μάσκα τους, χαρίζουν ένα μεγάλο χαμόγελο και δηλώνουν «παρών» στον δύσκολο αγώνα που δίνει όλη η χώρα κάνοντας το σήμα της νίκης.

Φαρμακοποιοί στο καθήκον

11.000 φαρμακοποιοί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας – Ένας πάντα δίπλα σου

Gepostet von Farmakopoioi – Το Συνιστολόγιο των Φαρμακοποιών am Sonntag, 5. April 2020

Το «ευχαριστώ» των πυροσβεστών στο ΑΧΕΠΑ

Συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όταν έγινε μια πολύ πρωτότυπη κίνηση από την πλευρά των πυροσβεστών της Θεσσαλονίκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Οι πυροσβέστες σχημάτισαν τη δική τους πορεία και με τις σειρήνες των οχημάτων τους θέλησαν να στείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις