Ελλάδα

Ενεργειακή αναβάθμιση σε 14 σχολεία στους δήμους Φυλής, Αγίας Βαρβάρας και Καισαριανής

Το «πράσινο φως» για την ενεργειακή αναβάθμιση 14 σχολείων στους δήμους Φυλής, Αγίας Βαρβάρας και Καισαριανής, αρμοδιότητας των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ ΑΕ), προϋπολογισμού 6 εκ. ευρώ, δοθηκε με την υπογραφή των πράξεων ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική “2014-2020” από τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.

Παρόντες στις υπογραφές, στα γραφεία της Περιφέρειας, ήταν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΚτΥπ Α.Ε Τ. Κατσίπος και Θ. Γιάνναρης, οι δήμαρχοι Αγ. Βαρβάρας Λ. Μίχος, Φυλής Χ. Παππούς και Καισαριανής Χ. Βοσκόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος και Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκος. Επίσης, το παρών έδωσαν, ο γενικός διευθυντής της ΚΤΥΠ ΑΕ Θ. Κυριαζόπουλος και ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόσης.

Ειδικότερα τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης αφορούν:

* Στο 1ο Δ.Σ και 1ο ΝΓ Ζεφυρίου, στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Ζεφυρίου, στο 4ο ΔΣ, το 1ο Γυμνάσιο, το 1ο Λύκειο ‘Ανω Λιοσίων, στο ΔΣ Φυλής και στο Γυμνάσιο Φυλής

* Στο 1ο Λύκειο, στο 2ο και στο 3ο Γυμνάσιο, καθώς και στο 8ο Δημοτικό Αγ. Βαρβάρας

* Στο 1ο Γυμνάσιο Καισαριανής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα