Ελλάδα

Ένταση μεταξύ ναυτεργατών και επιβατών στον Πειραιά – Μπλόκα σε “Βιτσέντζος Κορνάρος”, “Άγιος Γεώργιος” (ΦΩΤΟ)

Ανυποχώρητοι είναι οι ναυτεργάτες, οι οποίοι από το πρωί πραγματοποιούν συνδικαλιστική παρέμβαση σε πλοία εταιρειών που οφείλουν δεδουλευμένα, εμποδίζοντας την επίβίβαση, γεγονός που προκάλεσε ένταση με τους αγανακτισμένους ταξιδιώτες.

Περίπου στις 14.00, σημειώθηκε ένταση έξω από το “Βιτσέντζος Κορνάρος”, όταν ένας οδηγός προσπάθησε να σπάσει τον κλοιό των μελών του πληρώματος και της ΠΝΟ και να μπει στο πλοίο. Ένας από τους εργαζομένους πήγε να βάλει το σώμα του μπροστά, αλλά τον απέτρεψαν, ενώ ο οδηγός υποχώρησε.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, ξανά, όταν ανακοινώθηκε ότι το πλοίο -με προορισμό τα Κύθηρα και τον Κίσσαμο- δεν θα αναχωρήσει, αν δεν πάρουν βεβαιώσεις από την εταιρεία ότι θα καταβληθούν οι οφειλόμενοι μισθοί.

Μπλόκο υπάρχει και έξω από το “Άγιος Γεώργιος” το οποίο επρόκειτο να αποχωρήσει στις 15.00 για Σίφνο-Σέριφο-Μήλο, αλλά δεν επιτρέπεται η επιβίβαση, καθώς είναι σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις με την πλοκτήτρια εταιρεία.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει άλλη μια αναχώρηση, στις 18.00, του πλοίου “Μυτιλήνη”, ωστόσο -μέχρι στιγμής- δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ταξιδέψει. Η επιβίβαση θα πρέπει να αρχίσει περίπου στις 16.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπλόκο ΠΝΟ: Μόνο μετά από έλεγχο φεύγουν τα πλοία απ’ το λιμάνι

Μπλόκο από ναυτεργάτες την Τετάρτη στα λιμάνια

Ο νέος υπερσύγχρονος σταθμός κρουαζιερόπλοιων στον Πειραιά – ΦΩΤΟ

Εγκαινιάστηκε από τον Κ. Μουσουρούλη ο δεύτερος διεθνής επιβατικός σταθμός κρουαζιέρας του ΟΛΠ

Κατάργηση της επιστράτευσης με νόμο ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

“Ναυάγιο” στη συνάντηση ακτοπλόων – ναυτικών

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με «καθαρά» καλάσνικοφ η δολοφονία του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι - Στο μικροσκόπιο τα 2 iPhone και το παλιό tablet του 55χρονου
Οι αναλυτές του ελληνικού FBI προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τι ήταν αυτό που έκανε τον 55χρονο να χαλαρώσει να μη λαμβάνει μέτρα προστασίας
Ο Γιώργος Μοσχούρης και το καμένο αυτοκίνητο των δολοφόνων 3
«Την γνώρισα στη Μύκονο, είναι γλυκό κορίτσι», λέει η Τζούλια Νόβα για την αστυνομικό που «ξεσκονίζουν» για τη διπλή ζωή
«Με όλη την υπόθεση, έχω λάβει ήδη τα μέτρα μου, έχω βάλει τον δικηγόρο μου ο οποιος κοιτάζει όλες τις σελίδες που προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομά μου»
Η Τζούλια Νόβα με την νεαρή αστυνομικο, την οποία ερευνά το Εσωτερικών Υποθέσεων, στη Μύκονο
Μαντώ Τζαβάρα – Μανώλης Παπαμακάριος: Άρχισε η δίκη για τον ξυλοδαρμό – «Μου έλεγε θα μου βγάλει τα έντερα έξω»
Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει του πανελλήνιο το 2019, όταν η γυναίκα ανέβασε της φωτογραφίες του ξυλοδαρμού της στα social media, έφτασε τελικά στις δικαστικές αίθουσες
Η Μαντώ Τζαβάρα με τον Μανώλη Παπαμακάριο 3