Site icon NewsIT

Ένταση στην Ερμού! Εμποδίζουν καταναλωτές να ψωνίσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

01.11.2015 | 14:05
Φωτό - newsIT

Φωτό - newsIT

Μυρίζει... μπαρούτι στην Ερμού! Τα καταστήματα είναι ανοιχτά, οι εκτπώσεις έχουν ήδη ξκεκινήσει, όμως την ίδια ώρα δεν λείπουν και οι εντάσεις, αφού διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από καταστήματα και εμποδίζουν την είσοδο!

Στα βίντεο φαίνονται διάφοροι καταναλωτές και μάλιστα οι περισσότερες εξ αυτών γυναίκες, να προσπαθούν να μπουν στα καταστήματα που βρίσκονται στην “καρδιά” της αθηναϊκής αγοράς, την οδό Ερμού. Διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στις εισόδους των καταστημάτων, κυρίως των μεγαλύτερων και απαγορεύουν την είσοδο!

Αρχικά τα πράγματα μοιάζουν ήρεμα, με τους διαδηλωτές να μιλούν σε χαμηλούς τόνους με τους καταναλωτές και να τους εξηγούν (;) γιατί τους απαγορεύουν την είσοδο!

Ωστόσο τα πράγματα δεν αργούν να ξεφύγουν και δημιουργούνται μικροεντάσεις. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως “έπεσαν” και μερικές… σπρωξιές, σε μία ημέρα που από το πρί φαινόταν πως ίσως έκρυβε εντάσεις.

Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί πολίτες έξω από τα μαγαζιά, που διαμαρτύρονταν για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του newsit.gr:

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version