Δευτέρα, 2 Σεπτ.
32oC Αθήνα

ΕΟΝ: Μία νέα εποχή στη συνδρομητική τηλεόραση!

EON TV

H Nova και η Cosmote ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία συμφωνία για την ανταλλαγή των αθλητικών τους καναλιών, αλλάζοντας ριζικά τα δεδομένα στον κόσμο του streaming.

Με την υπογραφή της συμφωνίας, οι συνδρομητές Nova και Cosmote έχουν πλέον πρόσβαση σε ένα μοναδικό πακέτο αθλητικού περιεχομένου για τα επόμενα 3 χρόνια, μέσω της πλατφόρμας EON της Nova.

Τι προβλέπει η συμφωνία; Ήδη από τις 23 Αυγούστου, η Nova προσφέρει τη νέα αυτή αθλητική εμπειρία με τιμές που ξεκινούν από 1€ ανά μήνα επιπλέον, κάνοντας το αθλητικό περιεχόμενο πιο προσιτό από ποτέ.

Παράλληλα, του δίνεται η δυνατότητα timeshift για ζωντανούς αγώνες, καθώς και η δυνατότητα λήψης του υλικού για offline προβολή, μετά την ολοκλήρωση ενός αθλητικού γεγονότος.

Περισσότερες επιλογές σε μία ενιαία πλατφόρμα

Διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε συσκευή, με πλήρως εξατομικευμένες προτάσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του εκάστοτε συνδρομητή, το περιεχόμενο της EON περιλαμβάνει όλα τα αθλητικά γεγονότα των Novasports και Cosmote Sport, μεταξύ των οποίων η Premier League, η Euroleague και το UEFA Champions League.

Οι Έλληνες θεατές μπορούν συνεπώς να απολαύσουν όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της Ευρώπης και του κόσμου, πλαισιωμένα από τις ανάλογες pre game και post game εκπομπές.

Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επιχειρηματική τακτική είναι ήδη αρκετά διαδεδομένη σε χώρες της Ευρώπης όπως η Γερμανία και η Κύπρος, η συμφωνία μεταξύ Nova και Cosmote TV αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για την ελληνική αγορά.

Σημαντικό βήμα για την καταπολέμηση της πειρατείας

Προσφέροντας όλο το premium αθλητικό περιεχόμενο σε μια ενιαία πλατφόρμα, η Nova προχωρά σε ένα σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση της πειρατείας, η οποία έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, στην Ελλάδα, ο θεατής αποκτά αμέτρητες επιλογές σε μία ενιαία πλατφόρμα, με τα σπουδαιότερα αθλητικά δρώμενα του πλανήτη να γίνονται πιο προσβάσιμα από ποτέ.

Από αυτή τη σεζόν, εσύ κερδίζεις. Γιατί όλες οι αγαπημένες αθλητικές διοργανώσεις βρίσκονται στην ΕΟΝ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις