Ελλάδα

Επεισόδια στα Μέγαρα: Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες, δυο από σκάγια και δυο από πέτρες

Ακόμη μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το θάνατο του 20χρονου στο Πέραμα από αστυνομικά πυρά κατέληξε σε ένταση. Στα Μέγαρα, το βράδυ της Δευτέρας (25.10.2021), τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Ομάδα περίπου 20 ατόμων συγκεντρώθηκε χθες το βράδυ στα Μέγαρα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αστυνομική βία και το θάνατο του 20χρονου Ρομά ύστερα από την καταδίωξη στο Πέραμα.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν οι συγκεντρωμένοι έβαλαν φωτιές σε λάστιχα και άρχισαν να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο. Μάλιστα για κάποια ώρα έκλεισε η παλιά εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου και στα δυο ρεύματα, στο ύψος των Μεγάρων.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί που δέχτηκαν σκάγια από κυνηγητική καραμπίνα. Οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά στα πόδια και μεταφέρθηκαν στο 401 για τις πρώτες βοήθειες.

Άλλοι δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πέτρες που πέταξαν οι συγκεντρωμένοι και ένας τους μεταφέρθηκε επίσης στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μποτιλιάρισμα στην επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας – Καθυστερήσεις στις Θερμοπύλες λόγω έργων
Οι εκδρομείς, εκτός από τη μεγάλη κίνηση έχουν να αντιμετωπίσουν και τις άσχημες καιρικές συνθήκες με αρκετή βροχή σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου
Με βήμα σημειωτόν η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας
Νεκροί ο 91χρονος πατέρας, η 83χρονη μητέρα και ο 56χρονος γιος στην φονική καραμπόλα στην Κατεχάκη - «Ο οδηγός βγήκε με αίματα στο στόμα», λένε αυτόπτες μάρτυρες
Οι ηλικιωμένοι γονείς ανασύρθηκαν νεκροί από το αυτοκίνητο, ο γιος απεγκλωβίστηκε όμως κατέληξε στο νοσοκομείο - Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το αυτοκίνητο φέρεται να οδηγούσε ο 56χρονος γιος
Τροχαίο στην Κατεχάκη
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες