Παρασκευή, 11 Οκτ.
22oC Αθήνα

Επένδυση ζωής: 5 βήματα που θα σε οδηγήσουν στην κατάλληλη ασφάλεια σπιτιού!

Επένδυση ζωής: 5 βήματα που θα σε οδηγήσουν στην κατάλληλη ασφάλεια σπιτιού!

Είναι ωραίο να μπορείς να αποφασίζεις εσύ για την ασφάλεια της σημαντικότερης επένδυσης στη ζωή σου. 

Όταν μιλάμε για το σπίτι μας, κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο κατάλληλος για την τελική επιλογή.

Σπάνια παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις χωρίς να έχουμε μελετήσει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να μας οδηγήσουν στην ασφαλέστερη δυνατή επιλογή.

Στην περίπτωση της ασφάλισης κατοικίας μπορούμε να ακολουθήσουμε ορισμένα απλά βήματα. Ποια είναι αυτά:

1. Αναγκαιότητα/υποχρέωση

Η ασφάλιση κατοικίας παραμένει υποχρεωτική για όσους έχουν προχωρήσει στην αγορά του ακινήτου με στεγαστικό δάνειο.

Η επιλογή όμως του ασφαλιστικού φορέα πέρασε πλέον στα χέρια των δανειοληπτών. Μπορούμε από μια ευρεία γκάμα πακέτων να επιλέξουμε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας.

2. Αξιολόγηση κινδύνων

Από κλοπές και πλημμύρες μέχρι σεισμούς και πυρκαγιές, οι κίνδυνοι που απειλούν το σπίτι μας ενδεχομένως να διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή.

3. Επιλογή καλύψεων

Αξιολογώντας τους κινδύνους θα μπορέσουμε να επιλέξουμε τις καλύψεις που θεωρούμε σημαντικό να συμπεριλάβουμε στο συμβόλαιό μας.

4. Έρευνα αγοράς

Οι εναλλακτικές στην ελεύθερη αγορά είναι πολλές και μπορούμε να ενημερωθούμε για τα διάφορα προγράμματα εύκολα και γρήγορα, απευθυνόμενοι στις ασφαλιστικές εταιρείες και αναζητώντας πληροφορίες στο διαδίκτυο.

5. Επιλογή εταιρείας

Αφού συγκεντρώσουμε προσφορές από ασφαλιστικούς φορείς, εκτός από το κόστος για τις καλύψεις θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τη φερεγγυότητα της εταιρείας ώστε να μη βρεθούμε ξαφνικά εκτεθειμένοι.

Με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα μπορούμε να εξασφαλίσουμε το καταλληλότερο για τις ανάγκες μας πρόγραμμα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την έρευνά σας από το site της Anytime που προσφέρει από τα πιο οικονομικά προγράμματα ασφάλισης κατοικίας στην αγορά, εξασφαλίζοντας την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Τα 3 προγράμματα Anytime Home

Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο που απαιτούν οι τράπεζες.

Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνετε σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο αλλά η τράπεζα απαιτεί επιπλέον καλύψεις (διαρροή/ θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα, κ.α.).

Premium: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να ασφαλίσετε το σπίτι σας για κάθε κίνδυνο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε