Ελλάδα

Έπεσαν… σφαλιάρες στον ΟΑΕΔ

Ένταση μεταξύ των πολιτών που προσπάθησαν να εξυπηρετηθούν από τον ΟΑΕΔ Καλλιθέας σημειώθηκε νωρίτερα. Αφορμή η τεράστια ουρά που έχει σχηματιστεί από τα ξημερώματα

Η ένταση σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί. Ήδη από τις επτά η ουρά των πολιτών είχε φτάσει στην άκρη του τετραγώνου.

Μάλιστα εκείνη την ώρα είχαν μοιραστεί ήδη περισσότερα από 300 “χαρτάκια” για τη σειρά προτεραιότητας.

Υπήρξαν άνθρωποι που είχαν στηθεί στην ουρά από τις τέσσερις τα ξημερώματα και ως φαίνεται η ταλαιπωρία έφερε την ένταση.

Ακολούθησαν σπρωξίδια μεταξύ κάποιων πολιτών ενώ έπεσαν και σφαλιάρες όπως ανέφεραν στο Newsit αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Xρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να λήξει το επεισόδιο

Ωστόσο η ταλαιπωρία των πολιτών στο υποκαταστημα του ΟΑΕΔ συνεχίζεται εως και αυτή την ώρα και είναι πολλοί αυτοί που δε θα προλάβουν να εξυπηρετηθούν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πιθανότατα η “ροζ” καταγγελία έγινε από πρώην της», λέει το περιβάλλον της 26χρονης αστυνομικού – «Έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»
Η αστυνομικός καταγγέλθηκε ότι πηγαίνει με άδεια σε ροζ ραντεβού στο Ντουμπάι - «Συκοφαντικές και ψευδείς καταγγελίες», δηλώνει η δικηγόρος της
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 1
Κολυδάς για το μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία: Είναι η επαγόμενη ατμοσφαιρική δόνηση η αιτία;
Όταν υπάρχει απότομη και ακραία αλλαγή της θερμοκρασίας — για παράδειγμα, απότομα κύματα ψύχους ή καύσωνα — τότε δημιουργούνται ισχυρά ανοδικά ή καθοδικά ρεύματα αέρα
Βαλένθια 2