Ελλάδα

Έπιασαν 43χρονο για τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Κυψέλη

Ο 43χρονος Αλβανός συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην Κυψέλη, κατηγορούμενος για τις σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από καταγγελία γυναίκας για άγνωστο άνδρα ο οποίος την πλησίασε στην Κυψέλη και της επιτέθηκε σεξουαλικά, εντοπίστηκε έπειτα από αναζητήσεις ο 43χρονος και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Click4More: Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση στην Κυψέλη: «Ήταν μπροστά το 11χρονο παιδί μου»

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ο αλλοδαπός ως δράστης άλλων τριών περιπτώσεων προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών, που σημειώθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο στην ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Προσπάθησε να με πνίξει και με βίασε» λέει 56χρονη που κατήγγειλε 33χρονο για σεξουαλική κακοποίηση – Σήμερα η δίκη
Σύμφωνα με τις καταγγελίες της 56χρονης ο 28χρονος τότε άνδρας φέρεται να την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό του, να την οδήγησε σε παραλία της περιοχής και να τη βίασε
Γυναίκα κλαίει στο πάτωμα