Ελλάδα

Επίδομα παιδιού: Εγκρίθηκε κονδύλι 193 εκατ. ευρώ για το β’ δίμηνο 2020

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Εργασίας το κονδύλι για την καταβολή του επιδόματος παιδιού για το Β΄ δίμηνο του 2020 όπως και των εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών,

Το ποσό που εγκρίθηκε σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ειδικού Φορέα 1033-202 ΑΛΕ 2310506003, οικονομικού έτους 2020 είναι ύψους 193.370.000 ευρώ, προκειμένου να επιχορηγηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σχετικά με την κάλυψη της δαπάνης για την καταβολή του επιδόματος παιδιού Β ́ διμήνου 2020, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.

Αυτό προβλέπει απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζονται οι σεισμοί στη Σαντορίνη: Απόκοσμες εικόνες από τα Φηρά που έχουν μετατραπεί σε πόλη «φάντασμα»
Φωτογραφικό οδοιπορικό του newsit.gr στα Φηρά που αντί να σφύζουν από ζωή, είναι έρημα με ελάχιστο κόσμο και κλειστά μαγαζιά - «Απομακρύνεται το σενάριο για σεισμό άνω των 6 Ρίχτερ»
Συνεχίζονται οι σεισμοί στη Σαντορίνη: Απόκοσμες εικόνες από τα Φηρά που έχουν μετατραπεί σε πόλη «φάντασμα»
Νέα βίντεο πριν από την φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη - «Η εμπορική αμαξοστοιχία κουβαλάει μόνο λαμαρίνες» λέει ο Βασίλης Καπερνάρος
«Πρόκειται για βίντεο όπου αποκαλύπτουν τρία χρονικά σημεία της πορείας της εμπορικής αμαξοστοιχίας από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το σημείο που έγινε αυτό το τραγικό συμβάν»
Τέμπη: Νέα βίντεο πριν από την φονική σύγκρουση των τρένων – «Η εμπορική αμαξοστοιχία κουβαλάει μόνο λαμαρίνες» λέει ο Βασίλης Καπερνάρος