Site icon NewsIT

Ανοίγει σήμερα η εφαρμογή στο Taxisnet για το επίδομα θέρμανσης

21.10.2014 | 10:29
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Την επιδότηση για το πετρέλαιο θέρμανσης μπορείτε να πάρετε σε είκοσι μέρες αν σήμερα υποβάλετε την απαιτούμενη αίτηση.

Οσοι δεν έχουν παραγγείλει πετρέλαιο μπορούν με την αίτηση να πάρουν το 25% του ποσού που δικαιούνται ενώ οι υπόλοιποι να πάρουν όλο το ποσό που έχουν δικαίωμα, ανεξάρτητα αν ξαναβάλουν πετρέλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι η επιδότηση χορηγείται με κριτήριο εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια και ανέρχεται σε 35 λεπτά το λίτρο. Για να υποβάλετε την αίτηση θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gsis.gr.

Η υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά και τα στοιχεία που χρειάζεται να αναγράψετε είναι: ΑΦΜ, ονοματεπώνυμο και αριθμός προστατευόμενων τέκνων, εάν θέλετε προκαταβολή ή όχι, το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού, το ονοματεπώνυμο του 1ου δικαιούχου του λογαριασμού, τον αριθμό της παροχής ρεύματος της κύριας κατοικίας, τη διεύθυνση, τα τετραγωνικά, αν η κατοικία είναι ιδιόκτητη, ενοικιαζόμενη ή έχει παραχωρηθεί δωρεάν, τον ΑΦΜ του εκμισθωτή ή του ατόμου που σας την παραχώρησε δωρεάν, την ένδειξη αν είναι πολυκατοικία και τα στοιχεία επικοινωνίας όπως αριθμό κινητού ή σταθερού τηλεφώνου, το e-mail.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις είναι δυνατόν να υποβληθούν ως τις 30 Μαΐου.

Η προκαταβολή και το επίδομα κατατίθενται σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς προσκόμιση δικαιολογητικών, ενώ όσοι αγοράσουν παραπάνω από μία φορά πετρέλαιο θέρμανσης δεν θα χρειαστεί να υποβάλλουν ξανά αίτηση.

Σημειώνεται ότι η εφορία θα καλεί για έλεγχο όσους διασταυρώνει να έχουν δώσει λανθασμένα στοιχεία.

Tags:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version