Site icon NewsIT

Eπικίνδυνα ακροβατικά μαχητικών στο 3ο Athens Flying Week! (VIDEO & PHOTOS)

25.09.2014 | 20:16
Eπικίνδυνα ακροβατικά μαχητικών στο 3ο Athens Flying Week! (VIDEO & PHOTOS)

Οι εντυπωσιακές επιδείξεις του 3ου Athens Flying Week ξεκίνησαν την Πέμπτη στο Φάληρο με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών, παρακολουθώντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το συναρπαστικό πρόγραμμα. Δείτε το F16 να κάνει προσομοίωση καταδίωξης!

Η δράση στο 3ο Athens Flying Week ξεκίνησε την Πέμπτη με την επίδειξη στο Φάληρο και αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς όσοι βρέθηκαν στην παραλία του Φλοίσβου πήραν μόνο μία μικρή πρόγευση, απ’ όσα θα λάβουν χώρα τις επόμενες ημέρες στο Τατόι.

Τις εντυπώσεις πάντως έκλεψε η εκπληκτική πορεία του F16 σε συνθήκες προσομοίωσης καταδίωξης που απέσπασε δυνατά και παρατεταμένα χειροκοκροτήματα.



Από πολύ νωρίς αρκετός κόσμος άρχισε να μαζεύεται στην παραλία Φλοίσβου μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, παρά το ψιλόβροχο που έπεφτε στην παραλιακή.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι των αεροπλάνων παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό σόου που τους επιφύλαξε η πρώτη μέρα του 3oυ Athens Flying Week.






Την περασμένη Δευτέρα, έγινε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν θέματα σχετικά με την αεροπορία και τον αεραθλητισμό από τους πιο έμπειρους και σημαντικούς εκπροσώπους του κλάδου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απογειωθείτε! Έρχεται το 3ο Athens Flying Week! VIDEO και ΦΩΤΟ

Νυκτερινός εναέριος ανεφοδιασμός F-16! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Πού το πάει η Τουρκία; Ρεκόρ παραβιάσεων και κατασκοπευτικό “τουρισμό” έκαναν τουρκικά μαχητικά

Το αεροσκάφος συνετρίβη στη Τζαμάικα! – Παραμένουν σε συναγερμό τα αμερικανικά μαχητικά

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version