Ελλάδα

Επιστροφή εκδρομέων του Πάσχα: Αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου, καθυστερήσεις στις Αφίδνες

Τα μέτρα της Τροχαίας θα παραμείνουν σε ισχύ και αύριο -οπότε αναμένεται μεγάλο κύμα επιστροφής- αλλά και έως τις 27 Απριλίου

Παραμένει σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την περιφέρεια προς την Αττική με την κίνηση να συνεχίζει να είναι αυξημένη στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Ειδικότερα με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα από τα διόδια Καλαμακίου έως τους Αγίους Θεοδώρους ενώ αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στη συνέχεια της διαδρομής από την Κινέτα έως τα διόδια Ελευσίνας για τους εκδρομείς του Πάσχα.

Δείτε live την κίνηση

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα της Τροχαίας θα παραμείνουν σε ισχύ και αύριο -οπότε αναμένεται μεγάλο κύμα επιστροφής- αλλά και έως τις 27 Απριλίου.

Αντίθετα αισθητά βελτιωμένη είναι η κίνηση στην Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας όπου πλέον σημειώνονται καθυστερήσεις μόνο στα διόδια Αφιδνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες» – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του
Ο δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου χαρακτηρίζει επικίνδυνη συμπεριφορά του θαμώνα, ο οποίος θεώρησε σωστό να φέρει μαζί του κροτίδα σε κλειστό χώρο και να οδηγήσει στον ακρωτηριασμό του πελάτη του
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος 3