Ελλάδα

Επιθέσεις με βαριοπούλες σε τράπεζες σε Αμπελοκήπους και Χαλάνδρι

Επιθέσεις σε δύο τράπεζες σημειώθηκαν τη νύχτα, και συγκεκριμένα σε Χαλάνδρι και Αμπελοκήπους.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN, ομάδες ατόμων πήγαν στις τράπεζες με βαριοπούλες, και άρχισαν να σπάνε τις τζαμαρίες. 

Στη συνέχεια άφησαν τις βαριοπούλες στο σημείο και έφυγαν. Δεν υπήρξαν συλλήψεις, ενώ οι βαριοπούλες μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για ανάλυση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μέλημά μου να γίνει καλά ο φίλος μου» λέει ο 36χρονος που έδωσε την κροτίδα στον Άρη Μουγκοπέτρο - Οι φωτογραφίες από τα γλέντια και το ψευδώνυμο «ασύλληπτος»
Ο 36χρονος φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές πως δεν γνώριζε ότι ήταν κροτίδα, αλλά το πέρασε για κάποιου είδους πυρσό
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μαζί με τον 36χρονο φίλο του που του έδωσε την κροτίδα