Ελλάδα

Επίθεση με 10 μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Μια ομάδα 30 αγνώστων ατόμων έκανε σήμερα τα ξημερώματα (26.2.2023) επίθεση με μολότοφ στα Εξάρχεια σε διμοιρία των ΜΑΤ, που ήταν στην περιοχή.

Η διμοιρία των ΜΑΤ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Κωλέττη και Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια όταν ξαφνικά 30 άγνωστα άτομα προσέγγισαν το σημείο χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, πέταξαν 10 μολότοφ εναντίον των αστυνομικών και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.

Η επίθεση με τις 10 μολότοφ στην διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Πληροφορίες ανέφεραν ότι από την επίθεση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μετανιωμένος ο οδηγός που έτρεχε με 212 χλμ και είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα 2 ανήλικα παιδιά του - «Ήταν τραγικό λάθος μου»
«Είναι τραγικό λάθος μου για πέντε δευτερόλεπτα. Τόσα χρόνια δεν έχω καμία κλήση για τέτοια παράβαση. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου», λέει στο newsit.gr
Κοντέρ αυτοκινήτου «γράφει» 212 χιλιόμετρα 9