Ελλάδα

Επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου – Τραυματίστηκε ο σκοπός υπηρεσίας

Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε στο χέρι και το πρόσωπο ο αστυνομικός φρουρός, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι άγνωστοι προσέγγισαν τα ξημερώματα το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα στην περιοχή του Παπάγου και πέταξαν μολότοφ στον σκοπό υπηρεσίας που βρισκόταν στο φυλάκιο.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι και στο πρόσωπο, ενώ έπιασε φωτιά και ένα περιπολικό που ήταν εκεί και κλήθηκε η πυροσβεστική.

Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα της ΕΛΑΣ για να τον μεταφέρει στο 401 ΓΣΝΑ.

Οι άγνωστοι ξέφυγαν στο σκοτάδι και δεν έχουν γίνει προσαγωγές παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ΕΛΑΣ.

Η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό και αναλύουν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας και επιχειρούν να φτάσουν στους δράστες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Seajets για τη μηχανική βλάβη στο Superstar: Οι επιβάτες εξυπηρετούνται με άλλα ταχύπλοα του ομίλου
Στους επιβάτες θα δοθεί ως ένδειξη σεβασμού δωρεάν ένα εισιτήριο διαδρομής της επιλογής τους για μελλοντική χρήση για το οποίο θα λάβουν προσωπική ενημέρωση και ειδοποίηση
Seajets για τη μηχανική βλάβη στο Superstar: Οι επιβάτες εξυπηρετούνται με άλλα ταχύπλοα του ομίλου