Ελλάδα

Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Ζωγράφου

Ομάδα περίπου 10 ατόμων έκανε, τα ξημερώματα της Τετάρτης (27.10.2021), καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου.

Η επίθεση έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, περίπου στις 00:50. Από το «ντου» στο Α.Τ. Ζωγράφου δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε και προσαγωγές, ενώ αυτοκίνητα υπέστησαν υλικές ζημιές από τις μολότοφ.

Όλα έγιναν όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 10 άτομα πέταξαν βόμβες μολότοφ στο Α.Τ. Ζωγράφου και τράπηκαν σε φυγή, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη.

Την ώρα της επίθεσης στο τμήμα βρίσκονταν οι αστυνομικοί της βραδινής βάρδιας αλλά και τέσσερα μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ.

 

Από τις εκρήξεις δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές σε δυο αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο.

Δεν έγιναν προσαγωγές.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Οι πολιτικοί ευθύνονται για τον θάνατο των συγγενών μας στα Τέμπη» λέει ο Θοδωρής Ελευθεριάδης που «έχασε» τη μητέρα του στο δυστύχημα
«Ευθύνη έχουν αυτοί που δεν υλοποίησαν την 717, η Hellenic Train, ο ΟΣΕ, αυτοί που μπάζωσαν, που υπέγραψαν, αυτοί που δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους» πρόσθεσε
Θοδωρής Ελευθεριάδης