Ελλάδα

Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Ζωγράφου

Ομάδα περίπου 10 ατόμων έκανε, τα ξημερώματα της Τετάρτης (27.10.2021), καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου.

Η επίθεση έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, περίπου στις 00:50. Από το «ντου» στο Α.Τ. Ζωγράφου δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε και προσαγωγές, ενώ αυτοκίνητα υπέστησαν υλικές ζημιές από τις μολότοφ.

Όλα έγιναν όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 10 άτομα πέταξαν βόμβες μολότοφ στο Α.Τ. Ζωγράφου και τράπηκαν σε φυγή, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη.

Την ώρα της επίθεσης στο τμήμα βρίσκονταν οι αστυνομικοί της βραδινής βάρδιας αλλά και τέσσερα μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ.

 

Από τις εκρήξεις δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές σε δυο αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο.

Δεν έγιναν προσαγωγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα η έκθεση του Πανεπιστημίου της Γάνδης για τα Τέμπη - «Τα έλαια σιλικόνης καίγονται»
Τονίζεται ότι «η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Γάνδης δεν συμμετείχε στην ανάλυση του ίδιου του ατυχήματος ούτε στη συγγραφή της έκθεσης όπως εκδόθηκε από τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ»
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ 10