Ελλάδα

Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο

Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε, αργά το βράδυ, με βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρισκόταν στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Τοσίτσα.

Αμέσως μετά τα άτομα αυτά χάθηκαν στα στενά της περιοχής. Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ούτε έγιναν προσαγωγές, ωστόσο έκλεισε για λίγη ώρα η οδός Πατησίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε σκάφος στο λιμάνι του Βόλου
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για την πλήρη κατάσβεση, ενώ έχουν τεθεί σε επιφυλακή και οι υπηρεσίες του ΟΛΒ (Οργανισμού Λιμένος Βόλου), προκειμένου να συμβάλουν στην ασφάλεια του χώρου
Φωτιά σε σκάφος