Ελλάδα

Έργα αποχέτευσης για δυο μήνες στη Σταδίου

Δύσκολοι οι επόμενοι μήνες για τους οδηγούς στην οδό Σταδίου. Ο δήμος Αθηναίων ξεκινά έργα αποχέτευσης.

Τα έργα αποχέτευσης θα δίνουν στο κομμάτι της Σταδίου μεταξύ των οδών Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου, πλατείας Κοραή και Εδουάρδου Λω.

Ο δήμος Αθηναίων τονίζει ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης από τα έργα που θα γίνουν στην οδό Σταδίου.

Για να γίνουν τα έργα, θα κλείσει η αριστερή λωρίδα της Σταδίου.

«Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων. Τα έργα εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες», αναφέρει ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες ντροπής στα δικαστήρια Ευελπίδων: Μετέφεραν δικαστικά έγγραφα με ιμάντες μέσα σε μπλε σακούλες
Ως βασικό «όχημα» των δικαστηρίων της Ευελπίδων, όπου μεταφέρονται δικογραφίες, χρησιμοποιούνται καρότσια σούπερ μάρκετ ενώ σε σπάνιες περιπτώσεις τα ηλεκτρονικά καρότσια λόγω έλλειψης
Δικαστικά έγγραφα μέσα σε μπλε σακούλα μεταφέρονται μέσω ιμάντα