Site icon NewsIT

Εργατική Πρωτομαγιά: Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα

01.05.2014 | 11:28
Εργατική Πρωτομαγιά: Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα

Το ΠΑΜΕ σήκωσε την αυλαία των σημερινών κινητοποιήσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά. Συγκέντρωση αυτή την ώρα στο Σύνταγμα. Κλειστοί όλοι οι γύρω δρόμοι και η Σταδίου και η Πανεπιστημίου. Συγκέντρωση στην Κλαυθμώνος από ΑΔΕΔΥ και συνδικάτα.

Κλειστός θα παραμείνει και ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Συνταγμα, εως ότου ολοκληρωθούν οι συγκεντρώσεις των συνδικάτων, συμφωνα με απόφαση της Ελληνικης αστυνομίας.

«Με την πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Σύνταγμα απευθύνουμε κάλεσμα ενίσχυσης των εργατικών λαϊκών αγώνων, ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης και ισχυροποίησης του ΚΚΕ για να είναι ισχυρός ο λαός, για να δημιουργηθεί αυτό που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος, μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση για να ανοίξει ο δρόμος για την Λαϊκή Συμμαχία, για να σπάσουμε επιτέλους τα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων, για να ανοίξουμε ένα καινούργιο δρόμο με Λαϊκή Συμμαχία και τον λαό πραγματικά στην εξουσία» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.




Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας θα γίνει στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν σήμερα Πρωτομαγιά τα τρένα του ΟΣΕ και του προαστιακού, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Εννέα το πρωί με εννέα το βράδυ θα κινηθούν αύριο λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ Μετρό, ΗΣΑΠ & Τραμ, θα κινηθούν από τις 9 το πρωί εως τη λήξη της βάρδιας. Το μετρό θα φθάνει μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντίο στον Απρίλιο με άστατο καιρό – Πως θα κάνουμε Πρωτομαγιά

Στάσεις εργασίας στα μέσα μεταφοράς την Πρωτομαγιά

Αλλάζουν όλα για απεργίες και κινητοποιήσεις – Στο τραπέζι και η χρηματοδότηση των συνδικαλιστών

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version