Site icon NewsIT

Εργαζόμενοι ΕΡΤ: Σταματήστε στην τηλε-πειρατεία

12.07.2013 | 07:26
Εργαζόμενοι ΕΡΤ: Σταματήστε στην τηλε-πειρατεία

Να σταματήσει η «παράνομη εκπομπή σήματος από ιδιωτικά με τον ψευδεπίγραφο τίτλο "Δημόσια Τηλεόραση"», ζητούν σε ανακοίνωσή τους οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.

Καλούν μάλιστα τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή «έστω και υπό τέτοιες συνθήκες, να κρατήσει ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας».

Τονίζουν ότι «η ΕΡΤ είναι ανοιχτή χάρη στους εργαζόμενούς της και κανένας δεν εμποδίζει κανέναν να βρεθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής», απορρίπτοντας τα περί «κατάληψης της ΕΡΤ που δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να δράσει».

Ζητούν «να επανέλθει, σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, το σήμα στις συχνότητες της ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι της οποίας εξακολουθούν να παράγουν πλήρες τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, διαδικτυακό και πολιτιστικό πρόγραμμα, ενώ ταυτόχρονα περιφρουρούν την περιουσία του Έλληνα πολίτη».

«Η τηλε-πειρατεία, όσο κι αν κάποιοι επιμένουν, δεν θα περάσει. Η Δικαιοσύνη ανέλαβε ήδη έργο», καταλήγουν, σημειώνοντας ότι «η μόνη που επιμένει να παρανομεί είναι η κυβέρνηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βελτιώσεις στο νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ

Δεκτό επι της αρχής το νομοσχέδιο της ΝΕΡΙΤ

Εργαζόμενοι της ΕΡΤ έξω από τις εγκαταστάσεις της ΔΤ

Καψής: Το κράτος δεν θα μείνει όμηρος των συνδικαλιστών

Ξεκίνησε η μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση με την ασπρόμαυρη ελληνική ταινία “Η κυρία δήμαρχος”- Άλλαξε πάλι το όνομα κι έγινε ΔΤ

Πως θα γίνουν οι προσλήψεις στη νέα ΕΡΤ – Οι προτάσεις Καψή για τις αποζημιώσεις

Δημοσιογράφοι ΕΡΤ: Κακέκτυπο το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ

Tags:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version