Ελλάδα

“Έσπασαν” τα τηλέφωνα στην Πυροσβεστική – 1800 κλήσεις από πολίτες για βοήθεια

Ο τυφώνας “Ζορμπάς” και τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που έχουν πλήξει την χώρα, έχουν κάνει τα τηλέφωνα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία να έχουν πάρει "φωτιά", καθώς μέχρι στιγμής έχει δεχθεί συνολικά 1800 κλήσεις από πολίτες που ζητούν βοήθεια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 1800 κλήσεις για απεγκλωβισμούς ατόμων από σπίτια και αυτοκίνητα, για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων, από πολίτες που βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με τον καταστροφικό τυφώνα.

Συγκεκριμένα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 286 κλήσεις από την Αττική, 165 κλήσεις από την Εύβοια, 150 κλήσεις από την Αργολίδα, 960 κλήσεις από την Κορινθία, 60 κλήσεις από την από τη Λακωνία, 102 κλήσεις από τη Μεσσηνία, 57 κλήσεις από τη Φθιώτιδα και 4 κλήσεις από τη Μαγνησία.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για το κύκλωμα πολεοδόμων στη Ρόδο - «Τον βγάλανε στην άκρη, βρήκαν ένα άλλο πιο λαμόγιο ακόμα»
Σε μια από τις συνομιλίες η κατηγορούμενη προϊσταμένη κάνει λόγο για λαμόγια ενώ «αδειάζει» τη συγκατηγορούμενή της ιδιώτη μηχανικό με την οποία είχε συχνή επαφή
Κύκλωμα πολεοδόμων στη Ρόδο
Κανένα ίχνος της εικαστικού Αναστασίας Βελεργάκη - «Την είχε πλησιάσει ένας άνδρας χειριστικός και επίμονος»
«Για τα κρυπτονομίσματα που εικάζεται ότι είχε μπλέξει, προφανώς κάποιος την έβαλε εκεί. Η Αναστασία ήταν πολύ έξυπνη, εάν κατάλαβε ότι την έχουν εξαπατήσει, θα έκανε μεγάλη φασαρία»
Η εικαστικός Αναστασία Βελεγράκη