Site icon NewsIT

Έσπασε ρεκόρ η συγκέντρωση φαρμάκων στο Μαρούσι για τους ανασφάλιστους

06.01.2014 | 22:24
Έσπασε ρεκόρ η συγκέντρωση φαρμάκων στο Μαρούσι για τους ανασφάλιστους

Εκατοντάδες προσέφεραν φέτος, τα Θεοφάνεια, τα φάρμακά τους για να σώσουν συνανθρώπους τους, με τη συγκέντρωση στο Μαρούσι να σπάει κάθε ρεκόρ.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Δήμος Αμαρουσίου και η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Ἀμαρουσίου και Ὠρωποῡ, μαζί με τον ΣΚΑΪ, συγκέντρωσαν φάρμακα και υγειονομικό υλικό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρούσι και στον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ συγκινητική. Ρεκόρ έσπασε η συλλογή στο Μαρούσι με τη συγκέντρωση 26 μεγάλων σάκων, ενώ συνολικά συγκεντρώθηκαν 40 σάκοι με φάρμακα και υγειονομικό υλικό που περιείχαν κάθε είδους φάρμακα, ακόμη και υψηλού κόστους αντινεοπλασματικά, χημειοθεραπευτικά και ορφανά φάρμακα, καθώς πολίτες συνέχισαν να προσκομίζουν σακούλες με φάρμακα ως αργά το μεσημέρι.

Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν στο Μαρούσι προορίζονται για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου και τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν στο Κολωνάκι προορίζονται για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδαρικό με κούρεμα στα φάρμακα το 2014! Πως θα παίρνουν οι ασφαλισμένοι τις συνταγές

”Κόφτης” στα φάρμακα των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ: Τι χάνουν οι ασθενείς!

Έρχονται φάρμακα και στα σούπερ μάρκετ το 2014! Ποια θα πωλούνται

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version