Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Eurovision 2016: Η μάχη της Ελλάδας για τον τελικό, τα φαβορί και ο Justin Timberlake

Eurovision 2016: Η μάχη της Ελλάδας για τον τελικό, τα φαβορί και ο Justin Timberlake

Στις 22:00 το βράδυ θα δώσουν τη μάχη τους στη σκηνή της Eurovision οι Argo. Η Ελλάδα συμμετέχει με το τραγούδι Utopian Land.

Λίγες μόνο ώρες απομένουν από τον πρώτο ημιτελικό του 61ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Οι Argo θα εμφανιστούν στη σκηνή του Globe Arena με το τραγούδι Utopian Land που έχει γράψει ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης. Τα 5 μέλη του συγκροτήματος Βλαδίμηρος Σοφιανίδης, Χριστίνα Λαχανά, Κώστας Τοπούζης, Μαρία Εlbrus-Βενετικίδου και Αλέκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσουν με την εμφάνισή τους να κερδίσουν μια θέση στον τελικό.

Τα προγνωστικά βέβαια είναι εναντίον του συγκροτήματος και θέλουν το συγκρότημα Argo να κατατάσσεται στην 34η θέση, κάτι που σημαίνει πως η Ελλάδα θα αποκλειστεί από τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Φαβορί είναι οι συμμετοχές της Ρωσίας, της Αρμενίας, της Μάλτας, της Τσεχίας, της Ολλανδίας, της Κύπρου, της Ουγγαρίας, της Ισλανδίας, του Αζερμπαϊτζάν και της Κροατίας.

Η συμμετοχή της Ρωσίας, που θεωρείται το μεγάλο φαβορί, έχει ελληνικό χρώμα, καθώς το τραγούδι “You are the only one” έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Ο δεύτερος ημιτελικός είναι την Πέμπτη 12 Μαΐου (22:00) και ο μεγάλος τελικός της Eurovision το Σάββατο 14 Μαΐου (22:00) και θα έχει και μια μεγάλη έκπληξη.

Ο βραβευμένος με Grammy Justin Timberlake αναμένεται να βάλει φωτιά στη φετινή Eurovision, ερμηνεύοντας το τραγούδι Can’t Stop The Feeling. “Αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία, είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που ο Justin Timberlake θα παρουσιάσει το νέο του τραγούδι στον διαγωνισμό”, δήλωσε ο επικεφαλής του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2016 Sven Stojanovic.

“Το κάνει πολύ ξεχωριστό πως οι Σουηδοί Max Martin και Shellback που έγραψαν το τραγούδι θα τραγουδήσουν μαζί του. Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου! Είναι τιμή και έμπνευση για όλους μας” δήλωσε ο Martin Österdahl, παραγωγός του φετινού διαγωνισμού.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε