Site icon NewsIT

Έβρος: Εκτός κινδύνου ο συνοριοφύλακας που πυροβολήθηκε

22.07.2024 | 12:01
Έβρος: Εκτός κινδύνου ο συνοριοφύλακας που πυροβολήθηκε

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του συνοριοφύλακα που τραυματίστηκε όταν δέχθηκε σφαίρα στο Σουφλί στον Έβρο από άτομα που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά των συνόρων.

Έχοντας παρέλθει το πρώτο 24ωρο από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο τραυματισμένος 56χρονος  συνοριοφύλακας στον Έβρο φέρεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελίσσεται ομαλά.

Σημειώνεται πως ο συνοριοφύλακας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου διακομίσθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου αμέσως μετά τον τραυματισμό του από πυρά που προήλθαν από το τουρκικό έδαφος, ενώ περιπολούσε σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από τη γείτονα στη χώρα μας.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες από τις αρμόδιες ελληνικές Αρχές ενώ από την πρώτη στιγμή έχουν ενημερωθεί και οι τουρκικές αρχές, έτσι ώστε να διεξάγουν σχετική έρευνα.

Στο πλαίσιο αυτό έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, έτσι ώστε να εξετάσουν και εκείνοι τα μέσα καταγραφής που διαθέτουν προκειμένου να δουν εάν μπορούν να ταυτοποιήσουν το άτομο, ή τα άτομα που άνοιξαν πυρ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version