Ελλάδα

Έχασαν 6χρονο από νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο – Συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι

Τέλος καλό όλα καλά για ένα 6χρονο παιδί που χάθηκε από νηπιαγωγείο του Αγίου Δημητρίου, το οποίο βρήκαν περαστικοί και παρέδωσαν στην αστυνομία για να καταλήξει στην αγκαλιά του πατέρα του ενώ παράλληλα συνελήφθησαν δύο νηπιαγωγοί.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη (18.1.2022), ένας πατέρας έφτασε στο νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο για να παραλάβει τον 6χρονο γιο του στο σχόλασμα, γύρω στις 15:00, με τους υπεύθυνους να τον ενημερώνουν πως το παιδί έλειπε από τον χώρο. 

Αμέσως, ο πατέρας κάλεσε την αστυνομία και τους ενημέρωσε για το συμβάν. Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο 6χρονος διέφυγε της προσοχής των υπεύθυνων του νηπιαγωγείου και έφυγε από το σχολείο. Περαστικοί βρήκαν το παιδί μόνο του, 250 μέτρα μακριά από το νηπιαγωγείο, και το παρέδωσαν στην αστυνομία, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τον πατέρα.

Ο γονιός, ωστόσο, δεν θέλησε να ζητήσει την ποινική δίωξη των νηπιαγωγών, όμως η διευθύντρια του νηπιαγωγείου και μια ακόμη υπεύθυνη, συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η τελευταία φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε την Ελλάδα: Το μήνυμα για τους μετανάστες και το «Πιστεύω» που είπε στα ελληνικά
Ήταν Δεκέμβριος του 2021 όταν ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποίησε τη δεύτερη και εν τέλει την τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα. Τότε...
Ο Πάπας Φραγκίσκος στην Ελλάδα
BBC: Ποιους κινδύνους κρύβει το ηφαίστειο της Σαντορίνης και τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση έκρηξής του
Ομάδα του BBC βρέθηκε στο ερευνητικό σκάφος Discovery μαζί με 23 επιστήμονες που εξερευνούν τον υποθαλάσσιο κρατήρα της Σαντορίνης, αλλά και το γειτονικό ηφαίστειο του Κολούμπο
Το νησί της Σαντορίνης