Ελλάδα

ΕΥΔΑΠ: Πιθανή διακοπή νερού σε περιοχές του δήμου Αθηναίων

Για το ενδεχόμενο πτώσης της πίεσης ή και διακοπής του νερού σε συγκεκριμένες περιοχές του δήμου Αθηναίων απόψε προειδοποιεί η ΕΥΔΑΠ με σημερινή (11.04.2023) ανακοίνωσή της.

Η πτώση της πίεσης ή διακοπή της παροχής του νερού, όπως αναφέρει η ΕΥΔΑΠ, θα γίνει λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, που είναι απαραίτητες για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής της υπογειοποίησης των γραμμών τρένου της ΕΡΓΟΣΕ.

Προβλήματα στην υδροδότηση θα υπάρξει στα οικοδομικά τετράγωνα που βρίσκονται μεταξύ των δρόμων:

Λεωφ. Κηφισού – Αντιγόνης – Φιλιππουπόλεως – Αγ. Μελετίου – Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως και Σιώκου, του δήμου Αθηναίων από τις 21:00 σήμερα έως το τέλος των εργασιών.

Η ΕΥΔΑΠ τονίζει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση της διάρκειας των εργασιών και την ταχύτερη αποκατάσταση της κανονικής λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήταν μπροστά το παιδί μου σε μια από τις πράξεις» λέει η πρώην σύζυγος του προπονητή στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για βιασμούς αθλητριών του
Η 39χρονη μητέρα δηλώνει πως ακόμη και σήμερα που εκείνος βρίσκεται στη φυλακή, τρέμει για τη σωματική ακεραιότητα τη δική της και του παιδιού της.
Περιπολικό της αστυνομίας
Καιρός αύριο: Χιόνια στα ορεινά και μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια – Έως 22 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, έως 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά 7 με 8 μποφόρ
Συννεφιά και αφρικανική σκόνη