Site icon NewsIT

Ευκαιρία για βόλτα στην Αθήνα με ανοιχτά τα καταστήματα – ΦΩΤΟ

04.05.2014 | 17:16
Ευκαιρία για βόλτα στην Αθήνα με ανοιχτά τα καταστήματα – ΦΩΤΟ

Γεμάτη από κόσμο η Ερμού και το Μοναστηράκι που είτε ψωνίζει είτε χαζεύει τις βιτρίνες των καταστημάτων που άνοιξαν σήμερα.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 6 το απόγευμα, λόγω της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου που επιτρέπει την λειτουργία τους την πρώτη Κυριακή.



Αυτή τη φορά δεν υπήρξαν επεισόδια όπως την προηγούμενη, ούτε αστυνομία.




Πολλοί Αθηναίοι κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας για καφέ, βόλτα ενώ κάποιοι από αυτούς ψώνισαν.


Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος μαζί με απολυμένες καθαρίστριες πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens» στο Μαρούσι, εκφράζοντας την αντίθεση τους στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων.
Η Ομοσπονδία έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για σήμερα στον κλάδο του εμπορίου

Στην ανακοίνωσή της η ΟΙΥΕ αναφέρει ότι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι που αναγκάστηκαν να εργαστούν την Κυριακή των Βαΐων, ακόμα περιμένουν να πληρωθούν για την κυριακάτικη εργασία τους ή τουλάχιστον να πάρουν το ρεπό που τους οφείλουν οι εργοδότες και τονίζει ότι τα καταστήματα, με ελάχιστες περιπτώσεις, δεν δούλεψαν.
 
«Οι καταναλωτές έκαναν βόλτα και όχι ψώνια. Οι μικρές επιχειρήσεις εξουθενωμένες, προσπαθούν να ακολουθήσουν τον ανταγωνισμό των ισχυρών, των μεγάλων ξένων αλυσίδων, των τεράστιων εμπορικών κέντρων και των εκπτωτικών χωριών, ανοίγοντας τις Κυριακές με δυσβάσταχτο κόστος λειτουργίας» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση .

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα

Τρέξτε! 8ήμερο εκπτώσεων από σήμερα!

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version