Ελλάδα

Εύβοια: Αγνοείται 57χρονος μελισσοκόμος – Έφυγε από το σπίτι του για να πάει στα μελίσσια και δεν έχει επιστρέψει

Από τις 3 το μεσημέρι ο 57χρονος δεν έχει δώσει κάποιο σημείο ζωής, ενώ και το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό

Συναγερμός στην Εύβοια. Αγνοείται 57χρονος μελισσοκόμος από το Γυμνό Ερέτριας. Από τα μεσάνυχτα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο 57χρονος μελισσοκόμος έφυγε στις 3 χθες (17.03.2025) το μεσημέρι από το σπίτι του στην κωμόπολη Γυμνό Ερέτριας στην Εύβοια προκειμένου να πάει στα μελίσσια που διαθέτει στη γύρω περιοχή, αλλά από εκείνη την ώρα δεν έχει δώσει σημείο ζωής, ενώ και το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό.

Η οικογένεια του 57χρονου ανησύχησε και ενημέρωσε την αστυνομία που αυτή την ώρα ψάχνει στην ευρύτερη περιοχή του Γυμνού, μαζί με τις εθελοντικές ομάδες ΕΣΔΔΕ, «Αμαρύνθια Άρτεμις» και «Fetesclub4x4».

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στις 4 Ιουνίου η καθέλκυση της φρεγάτας «Φορμίων» - Στη θάλασσα και οι τρεις Belharra μέσα στο το καλοκαίρι
Η καθέλκυση της φρεγάτας «Φορμίων» αναμένεται να συμπέσει με την έναρξη των θαλάσσιων δοκιμών της πρώτης «Κίμων», ενώ θα συνεχίζεται ο εξοπλισμός της «Νέαρχος» με οπλικά και ηλεκτρονικά συστήματα
H φρεγάτα Κίμων στα ναυπηγεία της Naval Group
«Τέτοιες μέρες του 1985, ως δώρο ανεκτίμητο, σε κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά» - Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου
«Αυτό το υπέροχο δώρο πριν συμπληρωθούν σαράντα χρόνια, ο Κύριος θέλησε να το στείλει σε άλλη ουράνια αγκαλιά, εκεί που αλλιώς τα μετράνε τα χρόνια»
Ο Βασίλης Καλογήγου με τη μητέρα του, Σοφία