Τετάρτη, 9 Οκτ.
21oC Αθήνα

Εύβοια: «Έσπασε μπουκάλι και επιτέθηκε σε συγχωριανό του» λέει κάτοικος για τον 35χρονο που σκότωσε τον θείο του

Εύβοια: «Έσπασε μπουκάλι και επιτέθηκε σε συγχωριανό του» λέει κάτοικος για τον 35χρονο που σκότωσε τον θείο του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στην Εύβοια, όπου ένας 35χρονος σκότωσε τον 73χρονο θείο του μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Σπαθάρι γιατί δεν του έδωσε χρήματα.

«Πήγε στο σπίτι του θείου του, άνοιξε την πόρτα και τον μαχαίρωσε. Του κάρφωσε το μαχαίρι όπου έβρισκε στο πρόσωπο, στο λαιμό και την πλάτη, έχασε πολύ αίμα ο άνθρωπος» λέει στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής που βρήκε μέσα στα αίματα τον άτυχο συγχωριάνο του στο χωριό της Εύβοιας.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τρίτης (8.10.2024) περίπου στις δέκα. «Εγώ κάλεσα κατευθείαν ασθενοφόρο και τον πήγανε στη Χαλκίδα στο νοσοκομείο. Ο ανιψιός του αφού τον μαχαίρωσε είχε εξαφανιστεί και η αστυνομία τον έψαχνε. Αυτός παράτησε τη μηχανή στο γήπεδο κοντά και δεν ξέραμε που είναι. Κάποιοι που τον είδαν είπαν ότι κρατούσε ένα όπλο και έφυγε περπατώντας, μάλλον για να κρυφτεί» περιγράφει στο newsit.gr ο αυτόπτης μάρτυρας εμφανώς ταραγμένος.

Συνέχισε, λέγοντας: «Ο 73χρονος στη Χαλκίδα έμενε μόνιμα με τη γυναίκα του αλλά ερχόταν πολύ συχνά εδώ στο χωριό στο σπίτι τους, γιατί φρόντιζαν και κάτι ζωάκια που είχανε. Δεν νομίζω να υπήρχαν κληρονομικά ζητήματα μεταξύ τους και να ήταν αυτός ο λόγος που του επιτέθηκε, γιατί ο 35χρονος είχε γενικότερα περίεργο προφίλ και προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε πολλούς εδώ στο χωριό».

Ο κάτοικος του χωριού μίλησε και για όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας του άτυχου 73χρονου: «Αυτό που έγινε συγκεκριμένα χθες είναι ότι ο 35χρονος του ζήτησε λεφτά και ο 73χρονος αυτή τη φορά δεν του έδωσε. Ίσως ήθελε να φτιάξει τη μηχανή του, γιατί του είχε χαλάσει».

Αποκάλυψε πως ο 35χρονος έλεγε πως δουλεύει ως μπράβος και σημείωσε πως πολλοί τον φοβούνται στο χωριό: «Αυτός είναι ανύπαντρος από όσο γνωρίζουμε, δεν παντρεύτηκε. Μένει μόνιμα στην Αθήνα και δουλεύει σαν μπράβος σε μαγαζιά, έτσι μας έλεγε. Ποτέ δεν στέριωσε σε άλλες δουλειές που προσπάθησε να κάνει. Εδώ τον φοβούνται όλοι στο χωριό».

«Συνεχώς προκαλεί προβλήματα σε συνομηλίκους του, απειλεί κόσμο και φέρεται πολύ περίεργα, το παίζει “ιστορία”. Πριν λίγες μέρες έσπασε ένα μπουκάλι μπύρας και επιτέθηκε σε συγχωριανό με αποτέλεσμα να έρθει η αστυνομία και να τον μαζέψουν, αλλά τον άφησαν ελεύθερο και πάλι έκανε τα ίδια» καταλήγει και επισήμανε ότι ο 35χρονος αποτελεί κίνδυνο για το χωριό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις