Ελλάδα

Εύβοια: Η 12χρονη είχε προβλήματα ακοής από τα χτυπήματα των γονιών της

Η 12χρονη εκμυστηρεύτηκε ότι την κλωτσούσαν και την χτυπούσαν με διάφορα αντικείμενα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την κακοποίηση της 12χρονης από το Αλιβέρι, που έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού από τους γονείς της. Όπως αποκάλυψε, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, το κορίτσι έχει προβλήματα ακοής από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Ο κ. Γιαννόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για την κακοποίηση της κοπέλας από το Αλιβέρι είπε: «Μάθαμε από γονείς άλλων παιδιών για την κακοποίηση της 12χρονης. Η μητέρα της την έβαζε να κάνει δουλειές, να κρατάει τα δύο μικρότερα σε ηλικία αδέλφια της και όταν εκτιμούσε ότι δεν το έκανε καλά, τη χτυπούσε».

«Εμείς ενημερώσαμε με κατεπείγον σήμα την εισαγγελία στη Χαλκίδα και στη συνέχεια ενημερώθηκε το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας» πρόσθεσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Η μαθήτρια πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε σε μια φίλη της από το σχολείο, πως οι γονείς της την χτυπούν με τη φίλη της να τη συμβουλεύει πως πρέπει να το πει σε άτομο από το σχολικό περιβάλλον.

 

Σύμφωνα με το evima.gr, την ίδια ημέρα η 12χρονη μίλησε σε άτομο από το σχολικό περιβάλλον στο οποίο ανέφερε πως οι γονείς τη χτυπούν με διάφορα αντικείμενα, ενώ της ασκούν πολλές φορές και λεκτική βία. Η 12χρονη είπε πως κάποιες φορές οι γονείς της την κλωτσούσαν, μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται πως το παιδί είχε και κάποια σημάδια στο σώμα του.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα