Site icon NewsIT

Φαίη Μπακογιώργου: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της με κατηγορούμενες τη μάνα, την αδερφή και την σπιτονοικοκυρά της

02.10.2024 | 13:01
Φαίη Μπακογιώργου: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της με κατηγορούμενες τη μάνα, την αδερφή και την σπιτονοικοκυρά της

Διεκόπη για τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για τη φρικιαστική υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίη, τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Η δίκη για τη δολοφονία της νεαρής μητέρας στην Κυψέλη διεκόπη, καθώς δεν υπήρχε επαρκής αριθμός ενόρκων προκειμένου να συγκροτηθεί το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Αρχικά το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο της Φαίης, έκανε λόγο για ισχαιμικό επεισόδιο, ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια η κοπέλα, μητέρα τριών παιδιών και έγκυος, βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Η κοπέλα είχε βρεθεί πεταμένη μπροστά από ένα γκαράζ στην οδό Τύχης 3 στην Αθήνα, τυλιγμένη με μια κουβέρτα, φορώντας πιτζάμες.

Ο πατέρας της από την αρχή θεωρούσε πως κάτι άλλο είχε συμβεί στο παιδί του.

Βάσει των μέχρι σήμερα πορισμάτων της Δικαιοσύνης η Φαίη κακοποιούνταν από την σπιτονοικοκυρά της, η οποία και κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της με ενδεχόμενο δόλο, την στιγμή που η μητέρα της και η αδελφή της, επίσης κατηγορούμενες για συνέργεια, δεν έκαναν κάτι για να αποτρέψουν τον μαρτυρικό της θάνατο.

Παρούσες σήμερα στο δικαστήριο ήταν μόνο η μητέρα και η αδελφή της Φαίης, ενώ η σπιτονοικοκυρά δεν εμφανίστηκε.

Με έγγραφο της στο δικαστήριο ζήτησε τον διορισμό συνηγόρου και την αναβολή της δίκης καθώς πάσχει από ζάχαρο, αίτημα που απορρίφθηκε από το δικαστήριο, ενώ διετάχθη και η βίαιη προσαγωγή της για τη Δευτέρα.

Και οι τρεις κατηγορούμενες έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενες.

Tags:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version