Site icon NewsIT

Φανή Χαλκιά για την έκρηξη στο beach bar του συζύγου της: «Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος ξεκίνησε έναν μικρό πόλεμο εναντίον μας»

05.07.2024 | 21:25
Φανή Χαλκιά για την έκρηξη στο beach bar του συζύγου της: «Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος ξεκίνησε έναν μικρό πόλεμο εναντίον μας»

«Πόλεμο» εναντίον της ίδιας και του συζύγου της καταγγέλλει η Φανή Χαλκιά για την έκρηξη που σημειώθηκε στο beach bar – εστιατόριο που διατηρούν στη Στούπα Μεσσηνίας.

Στις 04:10 τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/7/2024) άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του συζύγου της Ολυμπιονίκη, Φανής Χαλκιά.

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα συνεχίζεται. Στις 5 Νοεμβρίου, ο άντρας μου υπέστη ρήξη ανευρύσματος. Το σοκ ήταν τεράστιο αλλά η πίστη μου στη δύναμή του και στο Θεό πολύ μεγάλη. Τελικά είχα δίκιο και από χτες ο άντρας μου βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram η Φανή Χαλκιά.

«Από νωρίς ξεκίνησαν οι ψίθυροι στη Μάνη ότι τα δύο beach bar που διατηρεί δεν θα ανοίξουν φέτος. Εγώ, ως όφειλα (όπως ένιωθα) προς τον Λούη και προς τα δύο αγοράκια μου που λατρεύουν την παραλία της Καλόγριας στη Μεσσηνιακή Μάνη, φυσικά και τα λειτουργώ», επισημαίνει.

«Δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ποιος δεν θέλει να είμαστε εκεί και ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε, βάζοντας φωτιά (ένας τύπος με full face) και τώρα, προσπαθώντας να μας τινάξουν στον αέρα, όταν πραγματικά δεν έχουμε πειράξει κανέναν άνθρωπο», τονίζει η Ολυμπιονίκης.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει κακό σε μια γυναίκα που προσπαθεί να ζει τα παιδιά της, με τον άντρα της σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Εμπιστεύομαι την Ελληνική Αστυνομία και περιμένω να βρει τον ένοχο», σημειώνει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version