Παρασκευή, 6 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Φιλοθέη: Άγρια συμπλοκή με ξυλοδαρμό και τραυματία τα ξημερώματα

Φιλοθέη: Άγρια συμπλοκή με ξυλοδαρμό και τραυματία τα ξημερώματα

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (06.09.2024) στη Φιλοθέη. Έγιναν δύο προσαγωγές, ενώ υπήρξε και ένας τραυματισμός.

Το επεισόδιο έγινε στις 2.15 τα ξημερώματα στην οδό διαδόχου Παύλου στη Φιλοθέη, όπου δύο αυτοκίνητα με περίπου 10 άτομα φαίνεται ότι είχαν στήσει ενέδρα σε τρίτο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν 4 με 5 άτομα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ τα δύο αυτοκίνητα είχαν στήσει καρτέρι. Μόλις πέρασε ένα συγκεκριμένο ΙΧ, το σταμάτησαν άμεσα, εμφανίστηκαν περίπου 10 άτομα. Άμεσα άρχισε συμπλοκή με άγριο ξυλοδαρμό. Μάλιστα ένα από τα άτομα που ήταν στο τρίτο αυτοκίνητο πήδηξε από μια μάντρα προκειμένου να γλιτώσει.

Όπως ήταν φυσικό οι κάτοικοι της περιοχής αναστατώθηκαν με τους κατοίκους να καλούν την αστυνομία. Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τους επιβάτες των δυο πρώτων αυτοκινήτων εξαφανίστηκαν πριν έρθουν περιπολικά.

Για τον απεγκλωβισμό του ανθρώπου που πήδηξε από τη μάντρα επιστρατεύθηκε η πυροσβεστική και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους και σε έλεγχο που έγινε σε αυτοκίνητο στην Κηφισίας δύο άτομα έχουν προσαχθεί.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε χαρακτηριστικά… «Είναι πολύ νωρίς για να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό ως οπαδικό, ένας είναι ο τραυματίας, μέχρι στιγμής από τις πληροφορίες που έχουμε τα κίνητρα δεν είναι οπαδικά. Οι δράστες ήταν νεαροί, προέρχονται όπως φαίνεται από τις ίδιες περιοχές της ΒΑ Αττικής, και συναντήθηκαν τυχαία. Είναι συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις