Ελλάδα

Φόρος στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ για να μην γίνει 23% ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση!

Με έκτακτο φόρο στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ θα βρεθεί το αντιστάθμισμα για τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο δήλωσε: «Εγώ νομίζω ότι θα βρεθεί λύση, για να μην σας πω ότι έχει ήδη βρεθεί. Είναι ένα ποσοστό που πληρώνουν πολλά ιδιωτικά ΚΤΕΟ. Δουλεύω μόνος μου δεν ξέρω τίποτα αλλά λέω ότι από την στιγμή που η προμήθεια του κράτους είναι ολύ μικρή, μπορεί εκεί κάτι να γίνει. 

Και συνέχισε: «Όχι για τους πολίτες αλλά για τους ανθρώπους που έχουν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ. Το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση το θεωρώ λάθος και καλό θα είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Οι άλλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είμαστε άπειροι ακόμα και λειτουργούμε λίγο παρορμητικά».

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων στα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας που εξαρθρώθηκαν στη βόρεια Ελλάδα - Έσκαβαν και κοντά στον Τύμβο Καστά
Η αστυνομία είχε ενημερωθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2024 για τη δράση των κυκλωμάτων, που μάλιστα χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»
Φουντώνει ο δημόσιος διάλογος μετά το περιστατικό που σημειώθηκε μέσα στην Εθνική Πινακοθήκη, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της «Νίκης»,...
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»