Ελλάδα

Φωτιά σε δάσος στη Φθιώτιδα στην περιοχή Άγναντη

Φωτιά έχει ξεσπάσει το μεσημέρι της Τετάρτης (10/04/2024) σε δάσος στην περιοχή Άγναντη στη Φθιώτιδα.

Στο σημείο που έχει ξεσπάσει η φωτιά στη Φθιώτιδα βρίσκονται 37 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 11 οχήματα και 1 Ε/Π. Παράλληλα παρέχεται συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μετανιωμένος ο οδηγός που έτρεχε με 212 χλμ και είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα 2 ανήλικα παιδιά του - «Ήταν τραγικό λάθος μου»
«Είναι τραγικό λάθος μου για πέντε δευτερόλεπτα. Τόσα χρόνια δεν έχω καμία κλήση για τέτοια παράβαση. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου», λέει στο newsit.gr
Κοντέρ αυτοκινήτου «γράφει» 212 χιλιόμετρα 4
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Γιώργου Μοσχούρη μετά την στυγερή δολοφονία του - «Δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου»
«Ήσουν ο πιο "μάγκας και καλός πατέρας" που υπήρχε, για μένα ήσουν προστάτης μου, βοηθός μου, πατέρας μου "πάντα"» γράφει η πρώην σύζυγος του 55χρονου
Ο Γιώργος Μοσχούρης και η πρώην σύζυγός του