Ελλάδα

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο – Νεκρή μια 45χρονη γυναίκα

Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 40-45 ετών, έχασε τη ζωή της το βράδυ της Τετάρτης (15/9) μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στο υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Θ. Σταματίου λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν να περιορίσουν άμεσα τη φωτιά πριν επεκταθεί σε άλλα διαμερίσματα, μπαίνοντας όμως στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού βρήκαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της παρότι δεν είχε εγκαύματα.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Απών ο γιος της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης από το μνημόσυνο της σπουδαίας τραγουδίστριας - «Δεν ήταν και ποτέ παρών», είπε η Αγγελική Ηλιάδη
«Ο καθένας κάνει όπως θέλει και όπως αισθάνεται. Θα έπρεπε και εκείνος να γνωρίζει πότε είναι τα σαράντα, αν είναι δυνατόν»
H Αγγελική Ηλιάδη με τον αδελφό της, Κωνσταντίνο Ηλιάδη