Ελλάδα

Φωτιά σε βιοτεχνία στον Ασπρόπυργο

Φωτιά σε βιοτεχνία χαρτικών στον Ασπρόπυργο ξέσπασε λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (07.09.2019).

Άμεσα στο σημείο όπου ήταν σε εξέλιξη η φωτιά, σε βιοτεχνία επί της οδού Λεωνιδίου στον Ασπρόπυργο, έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Στη μάχη της κατάσβεσης ρίχθηκαν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Αναλυτικά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν είναι: 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ).

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δήμος Αθηναίων ανοίγει τη Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου για πολίτες που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω των σεισμών στις Κυκλάδες
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν με την 24ωρη γραμμή του Δήμου Αθηναίων στο 1595 για περισσότερες πληροφορίες και καθοδήγηση, προτού μεταβούν στη Λέσχη.
Σεισμός στις Κυκλάδες: Ο Δήμος Αθηναίων ανοίγει τη Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου για πολίτες που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους στις Κυκλάδες